A day dreamer in her dreamland.Fatin,19, ex lawyer-to-be. HAHA

Wednesday, 23 November 2011

new semester, new target, new effort!


nampak ak subjekssss kat atas tu?
saaaaangaaaat baaaaayaaak!dan! see the CREDIT HOUR!
gile kan?mmg gile.
tapi terpaksa gak tempuh semua ni untuk sem 2 ni.
pointer aku untuk last sem pon ckup2 mkan je.
boleh ke nak score and future my study in Law?Degree plak tu.
mmg asasi ni stress gile.bersyukurla sape yg dapat diploma tu kan.
sem 2 ni banyak bnde yg baru.
bilik baru,roomate baru,subjek baru,lecturer baru.
and yg paling pntg.new effort and mission!

masa daftar kolej mawar haritu yeye je komplot dgn fana,bal n zatie.
ktorg nak satu bilik.last2 smpi je sana bilik da ditetapkan.
aku dapat bilik groundfloor and tepi tangga.mmg depan sekali.
fana.bal ngan zatie jauh gile ngan aku.
lepas ni nak pergi bilik dorg mmg jaoh gile la.takpe bole excersice sikit kan?
ha!azam sem 2 ni nak excercise! nak kurus! hish!
roomate aku 3 org nama fatin and sorg anis.tu la len kali jgn susun ikot nama.
kan susah nak pggl sume.tp naseb bek dorg tak guna nama pagglan fatin gak.
kalau tak msti dorg paggl aku amalina.taknak lah!
and for sure first week for every semester byk gile lecturer tak masok.
tak thu la knp mcm tu.
tp sekali u ade klas BEL 332.ade la sorg sir ni.nama dye sir ALFERD.
dye suka tgk tulisan org.dye kata tulisan aku mcm virus sbb kecik sgt.
what???knp msti VIRUS dowh?tak paham aku.
and disebabkan aku dok seremban,dye suh aku cari sape yg bunuh along spoon.
ha??aku tak thu dowh sume tu.okay.tugas yg dye bg aku tu sgt pelik.
haha.BEL 342 Sir Rajendra lagi Yeay!
aku nak blaja btol2 sem ni.nak bwat yg terbaik.taknak main2 mcm sem 1 dulu.
kalau mmg dah ditakdirkan aku tak boleh smbg degree in Law aku redha je.
myb aku akan amek degree in bussiness.okay gak.byk keje gak.
em tu jelah.nak tdo lah! :)
           
hopefully dapat 3.5 above untuk sem 2 ni.AMINNN.
yg suka membebel,

3 comments:

  1. Hai Amalina ! hahaha
    mane subjek kira2 kaw?

    ReplyDelete
  2. wahai cik adibah.tak nampak ke yg economics tu??

    ReplyDelete