A day dreamer in her dreamland.Fatin,19, ex lawyer-to-be. HAHA

Thursday, 1 November 2012

I'm BACK!



ASSALAMUALAIKUM.

So HAIIIII! Rasa macam lama gila tak update blog ni. Sangat berhabuk. meh kita sapu sikit. Bersihkan sikit.
Baaaaanyakkk sangat benda nak cerita,banyak sgt benda yg berlaku. Since habis asasi the cuti. Sepanjang cuti buat la benda yang patut. KERJA,KERJA. And I've been working at Tutti Frutti Senawang. Such a great experience. Gaji pun masyuk. Tapi duit gaji tu dah habis tak tahu mana hilang. Then i've got accepted to pursue my degree in International Business course. Em yeah quite sad coz tak dpt nak pursue LAW disebabkan Muet tak lepas. Still band 3 even dah buat dua kali. Tu namanya takde rezeki kan? So redha je.
So sekarang kena tukar plan. Belajar sampai Master then apply jadi lecturer. At least terjamin. So here I am. Bachelor of  Business Management (International Business) Hons in UiTM Puncak Alam. So far okay. Hopefully okay la sampai grad nanti kan. Anddd hmm status? Yeah I'm single but not available( ayat abg). HAHA. Mungkin itu yg terbaik kan? Tak kisah. As long aku ada family,and kawan2  yang sgt supportive dah cukup. Yang lain aku serahkan dekat Allah je. Harap mereka bahagia. Aku dah dpt kehidupan aku sendiri. And  YOU, yes YOU. Aku tak menyesal dgn semua ni. Ni pengajaran sangat. So beware. Kau tak layak dapat orang mcm aku. SEBAB? hmm fikir sendiri. November dah masuk. Tinggal lagi 2 bulan je nak jadi 19. Lepas ni dah  masuk 20's. Rasa macam dah tua sangat nak masuk alam 20 ni. 

Aku dah belajar banyak and I've learnt my lesson. So hey November, please be nice. 

2 comments:

  1. blaja rajin2 smpi master..:)
    awk ada sy..:)

    ReplyDelete
  2. fatin awak ade saye jugak :P

    ReplyDelete